Preocupació entre els veïns del Pedral d’Encamp pel futur de l’aparcament a la zona

Denuncien que, aquests dies, ja tenen seriosos problemes, especialment als vespres, per trobar lloc on estacionar i temen que la situació empitjori encara més quan tanqui definitivament el terreny que s’havia habilitat com a zona verda

Cartell d'una promoció immobiliària.
Cartell d'una promoció immobiliària. ARXIU

La zona del Pedral perdrà, en les pròximes setmanes, l’aparcament provisional de zona verda que es va habilitar al costat de l’escola andorrana de primera ensenyança. Aquest anunci ha generat inquietud entre els veïns de la zona. Especials aquells que no tenen pàrquing a l’edifici on viuen. Posats en contacte amb Altaveu, apunten que el tancament de l’espai agreujarà els considerables problemes per estacionar a la zona, especialment de nit.

De fet, aquests darrers dies ja estan notant dificultats. El motiu? Fins a mitjans d’agost, una altra zona que s’havia habilitat com a pàrquing, al carrer del Solà, ha quedat fora de funcionament. I això ha provocat que en alguns moments del dia, especialment a les nits, trobar un lloc per deixar el cotxe a la zona s’ha convertit en una missió gairebé impossible.

I és que, expliquen els veïns consultats, molts cops arriben i ja troben l’antic aparcament de zona verda -amb els dies comptats a l’espera que la promotora que vol construir un edifici d’habitatge tiri endavant les obres- totalment ple. I al carrer tampoc hi ha espais. En molts casos, admeten, han hagut d’aparcar en llocs on, normativa a la mà, no es pot. I això els ha acabat suposant una multa.

Per això, i tenint en compte que en el futur ja no es disposarà ni tan sols de la parcel·la del Pedral, hi ha inquietud entre els veïns. Temen que, un cop aquest espai deixi d’estar disponible, les dificultats d’aparcament encara aniran a més. Entenen que, fins i tot quan es reobri, el terreny del carrer del Solà és clarament insuficient per cobrir les necessitats de la zona.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending