El Prat del Senzill es converteix en la seu de la petanca laurediana

Els cònsols han inaugurat els nous camps que compten amb sis pistes i un local per guardar material i es dona resposta a la demanda dels practicants d’aquesta disciplina

Els nous camps de petanca al parc del Prat del Senzill
Els nous camps de petanca al parc del Prat del Senzill Albert Sanjuan

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha inaugurat aquest diumenge al matí els camps de petanca situats al parc del Prat del Senzill. Compten amb sis pistes i un petit local per guardar el material. D’aquesta manera, es compleix amb la demanda que des del Grup de Petanca Laurèdia s’havia fet per poder disposar d’uns espais fixos.

Sant Julià de Lòria compta des d’aquest diumenge amb uns nous camps de petanca ubicats al Parc del Prat del Senzill. Majoral, juntament amb la cònsol menor, Mireia Codina, han estat els encarregats de tallar la cita inaugural d’aquests nous espais. En el parlament, Majoral ha explicat que “fa un mes des del Grup de Petanca ens demanaven unes pistes i avui són una realitat”. Fent broma, ha avisat que “amb la cònsol menor estem pensant fer un equip”.

Les instal·lacions compten amb sis pistes oficials amb les mides de 15x4 metres. També s’ha habilitat un petit local per guardar material i s’han posat bancs. Les obres s’han fet amb l’estreta col·laboració del Grup de Petenca Laurèdia, que diàriament juguen a les pistes provisionals que hi ha a la plaça Major. De fet, van ser els mateixos integrants qui van demanar que es fessin en aquesta ubicació perquè antigament ja n’hi havia hagut.

El portaveu del Grup de Petanca, Josep Maria Cucalón ha agraït que la seva demanda s’hagi fet realitat i amb motiu d’aquesta inauguració s’ha organitzat un torneig de petanca que s’encabeix dins dels actes dels 800 anys de la troballa de la Verge de Canòlich. Està previst que hi prenguin part una cinquantena de persones, entre altres clubs del país, de la Seu d’Urgell i dels Special Olímpics.

Comentaris (2)

Trending