A un Pas (de la Casa) de la natura

El comú i Saetde posen en marxa el telecabina els Pioners i del telecadira el Coll dels Isards per accedir a l'estany de les Abelletes com a novetat per aquest estiu

Comentaris

Presentació de la iniciativa aquest divendres al Pas de la Casa.
Presentació de la iniciativa aquest divendres al Pas de la Casa. Bru Noya

La natura de sempre com a nou atractiu. El comú d’Encamp posa en marxa a partir d’aquest dissabte, i amb el suport i col·laboració de Saetde, el telecabina els Pioners i el telecadira el Colls dels Isards, tots dos al sector del Pas de la Casa, per poder accedir a l’estany de les Abelletes. És una de les novetats que presenta la parròquia per aquest estiu.

Amb el conseller de promoció turística al capdavant, Nino Marot, s’ha presentat la iniciativa, que té com a reclam l’eslògan ‘A un Pas de la natura’. Se’ns dubte, l’interès per espais oberts i de rellevància natural que ha posat de manifest la pandèmia ha animat el comú ha reforçar l’oferta estival lligada als atractius naturals que hi ha en el seu entorn parroquial.

"Estem treballant des del departament de Turisme conjuntament amb els comerciants i empresaris del Pas de la Casa per donar una oferta més ara a l'estiu", ha dit Marot i ha afegit que l'ascens amb el telecabina els Pioners, que dura uns quatre minuts, "però que ja dona unes primeres sensacions als visitants". A la sortida trobaran un espai de bar i serveis i després enllaçen amb el telecabina dels Isards que els deixa a pocs metres de l'estany de les Abelletes i de la ruta dels Isards i d'una via ferrata.

Les instal·lacions estaran obertes fins al 31 d'agost tenint en compte que a França comença l'escola. El preu de venda dels tiquets és de cinc euros pels adults i de tres per als infants menors de 12 anys. "Hem aconseguit gràcies al Consell Econòmic i Social i en col·laboració amb els comerços i empresaris del Pas que puguin vendre els tiquets. Marot ha afegit que s'està treballant també en fer accions puntuals per potenciar el comerç de la localitat encampadana.

 

Comentaris (1)

Trending