El Pas de la Casa organitza un mercat d’artesania de dijous a diumenge

La iniciativa, batejada com ‘Mercats a la Plaça’, tindrà sortejos cada hora per gaudir d’activitats a la parròquia d’Encamp de forma gratuïta

El cartell de la iniciativa
El cartell de la iniciativa COMÚ D'ENCAMP

La plaça de l’Església del Pas de la Casa i els seus voltants acolliran un mercat d’artesania i comerç d’inspiració medieval, des d’aquest dijous i fins al diumenge, amb l’objectiu de dinamitzar l’economia de la parròquia. A més, hi haurà un sorteig cada hora per gaudir d’activitats a la parròquia d’Encamp.

Artesania i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure des de les 8:00 del matí fins a les 20:00 del vespre, excepte diumenge, que tancaran a les 19:00 hores. La iniciativa s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de xoc que preveu dinamitzar la parròquia a través d’activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva i que puguin suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració.

El mercat inclourà un sorteig cada hora d’activitats a la parròquia d’Encamp, com ara entrades d’un dia al centre esportiu, inscripcions a la Purito 2020 o visites guiades a casa Cristo, entre altres, i vals de compra de 100 euros si en el moment del sorteig la persona guanyadora està present en el mercat.

Des de l'inici de l'estiu s'han celebrat dos mercats, un a Encamp i un al Pas de la Casa el passat mes de juliol, i es preveu que el segon cap de setmana de setembre es repeteixi a Encamp. En aquesta ocasió, serà mercat d'artesania i comerç local amb inspiració estiuenca.

Comentaris (1)

Trending