El Pas de la Casa ‘guanya adeptes’

El segon dia de mobilitat total a França ha portat una major afluència de visitants a la localitat fronterera, que es prepara, si res no ho espatlla, per tenir un bon cap de setmana de visites i compres

Una imatge del Pas de la Casa aquest hivern.
Una imatge del Pas de la Casa aquest hivern.

El segon dia de mobilitat total a França ha portat una major afluència de visitants al Pas de la Casa. Tot i que el dimarts 15, marcat en xifres ben grosses al calendari, ja va arribar més gent a la localitat fronterera que no pas els dies previs, en què només podien accedir al Pas els residents a l’Arieja i als Pirineus Orientals, aquest dimecres la presència de visitants i compradors ha estat molt major, una situació que anima a preveure un bon cap de setmana.

Són molts els ciutadans francesos de les àrees properes al Principat que estaven esperant poder traslladar-se fins al Pas de la Casa per poder agafar provisions per passar les festes de Nadal, més encara quan no està clar si hi poden haver nous confinaments parcials o totals vista l’evolució de les dades epidemiològiques. Així les coses, són diversos els residents fins a Tolosa que estan pujant fins al Pas per fer les compres necessàries.

Vista d'un dels aparcaments del Pas de la Casa.

Relacionat

El Pas espera un bon cap de setmana després d’una ‘reobertura’ correcta però no espectacular

Amb tot, almenys aquest dimarts, s’esperava un volum d’afluència molt major del que finalment ha estat. El fet que aquest dimecres hi hagi més compradors ha fet incrementar una mica l’optimisme, encara que vista la situació i la incertesa que genera la pandèmia tot plegat és molt moderat i encara més relatiu.

Comentaris (1)

Trending