Els parquímetres de la capital es podran pagar amb la targeta PK a partir del setembre

El comú també estudia la possibilitat que els usuaris puguin abonar l’import del tiquet també amb monedes, ja que fins avui només es pot fer amb targeta de crèdit o dèbit

Els parquímetres d'Andorra la Vella
Els parquímetres d'Andorra la Vella

Els usuaris dels parquímetres d’Andorra la Vella tindrà una forma més de pagament a partir del setembre. El comú ha decidit que, a banda d’abonar l’import de l’estacionament amb targeta de crèdit o dèbit, també es podrà fer a través de la PK. Des del comú informen que també es vol estudiar que es puguin utilitzar les monedes com molts usuaris han demanat.

El BOPA publica aquest dimecres l’adjudicació mitjançant contractació directa dels serveis d’implantació del pagament amb la targeta PK per als parquímetres de la parròquia. L’empresa encarregada serà la UTE MAVIPARQ – EYSA per un import de 25.000 euros. Fonts comunals han explicat que es preveu que aquesta modalitat estigui operativa a partir del setembre. La targeta PK funcionarà com un moneder que s’haurà d’anar recarregant. D’aquesta manera, els usuaris tindran dues modalitats per abonar l’import de l’estacionament.

Les mateixes fonts han explicat que a partir del mes vinent s’estudiarà la possibilitat que també es pugui pagar amb monedes. I és que els nous aparells no permeten aquesta funció i això va suscitar diverses queixes, que l’aleshores cònsol major, Conxita Marsol, va defensar “perquè avui gairebé tothom té targeta”. Des del comú, però no han sabut dir si això requerirà una nova maquinària o amb l’actual es podrà fer.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending