Pares i mares de Canillo demanen que l’escola bressol comunal obri tots els dies de la setmana

Fan un recollida virtual de signatures vist que la majoria de famílies estan ocupades en el sector del turisme i ara ve la temporada alta

Una imatge de l'escola bressol comunal de Canillo.
Una imatge de l'escola bressol comunal de Canillo. ARXIU

Pares i mares de Canillo estan promovent una recollida de firmes virtual amb l’objectiu d’aconseguir que el comú de Canillo, almenys durant les temporades turístiques de més alta demanda, accedeixi a obrir la guarderia i l’esplai comunals tots els dies de la setmana, inclosos els caps de setmana i els dies festius. La petició es vol fer arribar tant a la corporació com als responsables dels dos serveis.

La demanda, segons el que exposen els promotors de l’acció, que de moment s’està vehiculant a través del portal especialitzat en la matèria change.org, es fa “vista la necessitat de la majoria dels pares de la parròquia de Canillo, que treballen en turisme (estacions d’esquí, restaurants, hoteleria, comerços..)”. Aquests pares i mares creuen que “l’esplai i l’escola bressol haurien d’estar oberts cada dia de la setmana i tots els festius, ja que moltes famílies no tenen a qui deixar els seus fills per no tenir la família a Andorra”.

En conseqüència, “per necessitat real a la parròquia ho sol·licitem”, se sol·licita una mesura que, recorden, ja s’ofereix al Pas de la Casa, que es troba en una situació, consideren, equiparable. Els promotors de la iniciativa expliquen que “en el cas d’accedir a la nostra demanda, potser caldria reglamentar-se que almenys un dia a la setmana els nens no facin servir el servei”

Comentaris (11)

Trending