El parc infantil sorgit del procés participatiu de Sant Julià s'inaugurarà la primavera vinent

El procediment es dividirà en tres fases que es tancaran el mes de febrer i es començaran a fer les obres al terreny del Camp de Perot

Terreny on hi haurà el nou parc infantil.
Terreny on hi haurà el nou parc infantil. Altaveu

Sant Julià de Lòria comptarà amb un nou parc infantil que estarà en marxa durant la primavera de l'any vinent. La instal·lació serà fruit d'un procés participatiu que es dividirà en tres fases.  El mes de febrer es donarà per tancat i es podran començar a fer les obres en un terreny del Camp de Perot.

 

 

La primera fase copsarà les preferències dels participants i inclourà sessions de treball participatives amb ciutadanes i ciutadans, així com trobades amb els alumnes de primària. S’ha establert una col·laboració amb les escoles amb un concurs de dibuix pels infants d’entre sis i dotze anys. La segona fase té com a finalitat construir, de manera participativa, propostes integrades d’un parc infantil a partir de les preferències emeses en la fase anterior. Si en la segona fase surten propostes alternatives, en la tercera s’obrirà un procés de selecció.

Un cop seleccionada la proposta guanyadora, es presentaran els resultats finals del procés i el model de parc planificat i dissenyat pels ciutadans que hi hagin participat. L’objectiu és que hi participi tothom que ho desitgi, i en especial les persones que més faran servir aquestes instal·lacions, principalment famílies amb infants de fins a 12 anys. Amb aquest procés, la majoria comunal segueix els compromisos electorals de transparència en la gestió i implicació de la ciutadania en la millora dels equipaments públics.

 

Comentaris (1)

Trending