Les paradetes del Mercat de la Vall tornen al Centre Històric d'Andorra la Vella

La suspensió de la cita del mes de maig a causa del mal temps ha obert aquest dissabte la proposta que vol dinamitzar la zona

Una paradeta del Mercat de la Vall.
Una paradeta del Mercat de la Vall. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Aquest dissabte ha tornat el Mercat de la Vall. Amb l'arribada del bon temps el comú d'Andorra la Vella reprèn la proposta que vol dinamitzar el Centre Històric després de la suspensió el mes de maig a causa del mal temps. Cada primer dissabte de mes, fins al mes d'octubre, les parades de productes artesanals i autòctons ompliran els carrers de la part antiga de la capital.

Al juliol tindrà lloc el dia 3 i a l'agost se celebrarà aprofitant la festa major, és a dir, els dies 7 i 8. Posteriorment, els paradistes tornaran al Centre Històric el 4 de setembre i la cita posarà punt final el 2 d'octubre. L'horari d'obertura és entre les onze del matí i les vuit del vespre, amb l'excepció dels dies de festa major, en què l'horari s'allargarà fins a les onze de la nit. Entre les onze del matí i les dues del migdia, i per compres superiors a 10 euros, els visitants del mercat podran gaudir d'un vermut de regal als establiments col·laboradors.

La iniciativa està organitzada per l’àrea de Promoció Turística i Comercial del comú i compta amb la col·laboració de l’Associació de comerciants del Centre Històric, els productors agrícoles i artesans d’Andorra i l’Associació de creadors plàstics la Xarranca. El mercat va celebrar la seva primera edició el 2016 i que des de llavors s'ha celebrat sense interrupcions quan arriba el bons temps. L'any passat, la pandèmia va obligar a suspendre les jornades del mes de maig i juny i la cita va arrencar el mes de juliol.

Etiquetes

Comentaris

Trending