El Palau de Gel reobre aquest dissabte amb limitacions i reserva

Es podrà accedir a gimnàs, a la piscina i al restaurant de la instal·lació canillenca en grups reduïts

La pista de gel continuarà tancada.
La pista de gel continuarà tancada. ARXIU

El Palau de Gel torna a obrir reobertura aquest dissabte 6 de juny per acollir els seus clients amb tota seguretat seguint les mesures establertes pel Govern  a cada fase. Una empresa especialitzada ha fet una desinfecció i neteja de tots els espais. Tot el recinte està senyalitzat per poder circular a cada fase. hi evitant l’encreuament dels clients i mantenir la distància de seguretat.

La senyalística recorda que l'ús de la mascareta és necessari en tot el centre. El personal ha rebut una formació específica a cada lloc de treball per dur a terme les accions de neteja i desinfecció diària. Aquest dissabte, obren la piscina, el gimnàs i el restaurant de les 9 h a les 21 h. La pista de gel romandrà tancada atès que s'ha aprofitat el tancament del Palau de Gel per dur a terme l'aturada tècnica.

Per accedir a les instal·lacions, s'hauran de seguir unes pautes. A la piscina l'aforament està limitat a 6 nedadors per sessions de 45 minuts i cal reservar hora. L'ús del casquet de bany és obligatori i es recomana l'ús d'ulleres i s'aconsella que cada usuari porti el seu material. La piscina infantil romandrà tancada. Les reserves es poden fer a partir de 10 anys. També cal reservar hora al gimnàs on l'aforament està limitat a 4 clients per sessions de 50 minuts. S'ha de venir vestit am la roba d'esport i portar calçat esportiu d'ús exclusiu per al gimnàs. L'ús de la mascareta serà necessari i no es podrà accedir a les dutxes. Les reserves són a partir de 16 anys.

Pel que fa al restaurant, s'ha de reservat taula trucant al 830 254 i la cafeteria serà d'accés segons l'aforament disponible. Per a més informació els clients poden trucar al 800840 a partir d'aquest dissabte a les 9 h o enviar un correu electrònic a reserves@palaudegel.ad.

Etiquetes

Comentaris

Trending