Els padrins de la Massana i Ordino fan la Ruta del Ferro i visiten la mina de Llorts

La sortida s’emmarca en el programa ‘Activa’t aquest estiu’ que finalitzarà la setmana vinent amb una excursió a Pal, el coll de la Botella i Setúria

Els participants durant un moment de l'excursió.
Els participants durant un moment de l'excursió. Comú d'Ordino

La gent gran de les Valls del Nord ha visitat aquest matí la Ruta del Ferro i la mina de Llorts, la darrera sortida que es farà a la parròquia d’Ordino en el programa ‘Activa’t Aquest Estiu’. En l’excursió han participat una desena de padrins. De fet, es tracta de la xifra habitual en aquestes activitats que s’han anat celebrant al llarg de les últimes setmanes.

La iniciativa va començar el 2 de juliol, amb un recorregut pel Camí Ral. Cada divendres, s’ha fet una sortida impulsada conjuntament pels comuns de la Massana i d’Ordino. L’objectiu és aconseguir un envelliment actiu i potenciar l’activitat física.

De fet, les sortides no s’han limitat a les dues parròquies. També s’han fet visites al Tom de les Neres o a Engolasters i Pessons. El cicle ha continuat aquest divendres amb la Ruta del Ferro i la mina de Llorts i finalitzarà la setmana vinent. Llavors, s’anirà fins a Pal per visitar el coll de la Botella i Setúria amb dinar inclòs.

El programa ha inclòs altres activitats saludables aquests dos mesos d’estiu. És el cas de les  classes d’aiguagim a la piscina del centre esportiu d’Ordino, de les hores de ioga a la natura o dels banys del bosc.

Comentaris

Trending