Padrins i joves de la Massana editen vídeos per promoure les comunitats circulars

La iniciativa es fa en el marc de les accions de la Setmana Europea per la Prevenció de Residus i cada dia es penjarà un de nou al Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=slAA8aSIcAk

La Massana s’ha volgut sumar a les accions de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que porten a terme tots els comuns i Andorra Sostenible. Per això, al llarg dels pròxims dies, cada jornada es penjarà un vídeo al Youtube. Aquests tenen com a objectiu conscienciar sobre les accions que es poden fer per impulsar l’economia circular.

Justament, el nom de la iniciativa juga amb aquest concepte. ‘La Massana circular’ ha estat la denominació escollida. Cada dia es penjarà un esquetx divertit. Tots ells han estat elaborats conjuntament pels grups de teatre de la Casa Pairal i del Punt 400.

Per tant, ha estat un interessant projecte intergeneracional en el qual padrins i joves, en clau d’humor, presenten diferents situacions per esdevenir comunitat circular. En total són quatre càpsules curtes, que s’aniran difonent fins al dijous: Finalment, també s’ha preparat un vídeo més llarg, que es presentarà durant les xerrades que farà la directora de Medi Ambient, Eva López, a la Casa Pairal i al Punt 400 el pròxim dijous.

Etiquetes

Comentaris

Trending