Padrins i gent jove de la Massana estrenyen relacions en el sopar intergeneracional

La cita, que arriba a la seva quarta edició, va tenir lloc al restaurant del coll de la Botella i vol fomentar el coneixement entre tots dos col·lectius

Un instant del sopar intergeneracional.
Un instant del sopar intergeneracional.

Padrins i gent jove de la Massana van participar aquest dimecres al vespre en una nova edició del sopar intergeneracional de la parròquia. Es tracta de la quarta edició d’aquesta iniciativa, que va tenir lloc al restaurant del coll de la Botella. L’objectiu és fomentar la relació entre els dos col·lectius.

D’aquesta forma, es confirma una tradició que només la pandèmia va poder interrompre. L’any passat ja es va poder recuperar i, enguany, s’ha tornat a viure. Al restaurant s’hi van aplegar padrins i adolescents de la Massana. També hi van acudir les dues cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, així com consellers de la corporació.

D’aquesta forma, es vol fomentar la relació entre les dues generacions. Des del comú s’ha explicat que va ser una vetllada “divertida i participativa”. Després del sopar, la festa es va tancar amb una sessió de karaoke.

Comentaris

Trending