Ordino sanciona una empresa per accedir amb un vehicle motoritzat al parc de Sorteny

La multa ascendeix a 602 euros i també inclou una segona infracció: negar-se mostrar la documentació que se li va requerir a la persona que circulava sense permís per l’espai natural

Parc natural de la vall de Sorteny.
Parc natural de la vall de Sorteny. Altaveu

El comú d’Ordino ha imposat una sanció a una empresa per infringir l’ordinació d’accés al medi rural i natural. En concret, va cometre dues infraccions, ja que es va detectar com circulaven amb un vehicle motoritzat dins la vall de Sorteny i, a més, un cop se’ls va aturar, no van voler identificar-se. La notificació s’ha hagut de fer pública a través d’un edicte al BOPA, ja que no ha estat possible notificar-ho de forma personal a cap representant de la societat.

Els fets haurien tingut lloc fa uns mesos. Segons es detalla a l’escrit, s’haurien comès dues infraccions. Primer, accedir i circular amb un giny motoritzat als camins del parc natural. Segon, negar-se a mostrar els documents que se’ls van demanar a l’hora de ser interceptats. Totes dues estan qualificades de conductes molt greus segons l’ordinació.

El comú ha tirat endavant l’expedient sancionador. Així, en la reunió de la junta de govern de la corporació celebrada el 12 d’abril es va culminar el procés decidint el càstig. En tots dos casos, s’ha optat per multes a la banda baixa de la franja, que va entre 301 i 1.000 euros. Per tant, un total de 602 euros.

Una altra cosa és si serà senzill cobrar aquesta quantitat. I és que la resolució ha hagut de ser publicada al BOPA, ja que no ha estat possible notificar-la de forma personal a cap representant de l’empresa infractora, KB Management Services. Aquesta disposaara d’un termini d’un mes per recórrer si ho estima convenient.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending