Ordino programa 11 activitats a l’estiu en el marc de la Reserva de la Biosfera

Entre les propostes hi ha taller, sortides i xerrades per conèixer millor el medi natural, les arts i professions tradicionals i la ciència

La Casa de la Muntanya.
La Casa de la Muntanya.

Aquest estiu, la casa de la Muntanya d'Ordino presenta un calendari amb onze propostes diferents i que volen oferir coneixement del el medi natural, les arts i professions tradicionals i la ciència ciutadana. Un nou seguit d'activitats que arriben després de la bona acollida de les d'hivern.

Després de la bona acollida que han tingut les activitats programades a l’hivern, la Casa de la Muntanya ja té llesta un seguit d'onze propostes per l’estiu, entre maig i agost, per a totes les edats. D’entre les activitats previstes, es destaca el curs de cistelleria artesanal, un taller de percussions forestals, una sortida astronòmica per a conèixer i observar el cel d’estiu o un taller per aprendre a elaborar una falla tradicional. També es faran diverses sortides temàtiques per observar la fauna local, acompanyar els ramaders a portar sal al bestiar, explorar el parc natural de Sorteny o descobrir les moles farineres.

Una de les funcions de la Casa de la Muntanya, recordem, és fomentar la divulgació i transferència del coneixement sobre el medi natural, les arts i professions tradicionals i la ciència ciutadana, en el marc de la Reserva de la Biosfera d’Ordino.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending