Ordino prepara la Fira del Bestiar

Els dies 7, 8 i 9 de maig tindran lloc els actes de l’esdeveniment, entre ells el concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna

Cartell de la Fira del Bestiar
Cartell de la Fira del Bestiar

Ordino ha recuperat la tradicional Fira del Bestiar. Els dies 7, 8 i 9 de maig tindran lloc, a l’aparcament del Camp de la Trenada, gran part dels actes que estan programats per a aquest esdeveniment. L’emplaçament ha sigut escollit expressament per la seva proximitat al centre de la parròquia. A més, el dia 8 es celebrarà el concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna.

En aquesta ocasió s’ha optat per combinar la tradició amb la cultura. Els actes més típics, com el concurs o les demostracions, es compaginaran amb concerts, representacions i exposicions. D’aquesta manera, l’acte serà més proper per a tota la població. Per poder assistir a aquests espectacles serà necessari fer reserva prèvia de localitat.

Tot i que el nucli principal serà l’aparcament del Camp de la Trenada, per donar vida a la parròquia se situaran altres esdeveniments en diferents emplaçaments. El mercat de productes artesanals i agroalimentaris es farà dins la Casa Pairal, al carrer dels Cóms i a la sala la Buna. El concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna d’Andorra tindrà lloc a l’aparcament el 8 de maig. Els dies 8 i 9 es podrà veure la representació de l’Esbart Valls del Nord al Prat de Call, entre d’altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending