Ordino prepara la Fira del Bestiar

Els dies 7, 8 i 9 de maig tindran lloc els actes de l’esdeveniment, entre ells el concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna

Cartell de la Fira del Bestiar
Cartell de la Fira del Bestiar

Ordino ha recuperat la tradicional Fira del Bestiar. Els dies 7, 8 i 9 de maig tindran lloc, a l’aparcament del Camp de la Trenada, gran part dels actes que estan programats per a aquest esdeveniment. L’emplaçament ha sigut escollit expressament per la seva proximitat al centre de la parròquia. A més, el dia 8 es celebrarà el concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna.

En aquesta ocasió s’ha optat per combinar la tradició amb la cultura. Els actes més típics, com el concurs o les demostracions, es compaginaran amb concerts, representacions i exposicions. D’aquesta manera, l’acte serà més proper per a tota la població. Per poder assistir a aquests espectacles serà necessari fer reserva prèvia de localitat.

Tot i que el nucli principal serà l’aparcament del Camp de la Trenada, per donar vida a la parròquia se situaran altres esdeveniments en diferents emplaçaments. El mercat de productes artesanals i agroalimentaris es farà dins la Casa Pairal, al carrer dels Cóms i a la sala la Buna. El concurs i subhasta nacional de mascles de raça bruna d’Andorra tindrà lloc a l’aparcament el 8 de maig. Els dies 8 i 9 es podrà veure la representació de l’Esbart Valls del Nord al Prat de Call, entre d’altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.