Ordino i la Massana impulsen el cicle d’estiu per a la gent gran “Activa’t”

Aquesta proposta conjunta d’ambdós comuns té com a finalitat millorar el benestar físic i emocional dels padrins, oferint-los un ventall de possibilitats a l’aire lliure

La cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, i la consellera de la Massana, Francesca Guerrero
La cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, i la consellera de la Massana, Francesca Guerrero Comú de la Massana

Els comuns d’Ordino i la Massana han organitzat una acció conjunta per a ampliar el ventall d’activitats per a la gent gran duran l’estiu. El nou cicle d’acivitats “Activa’t” té com a finalitat millorar el benestar físic i emocional de la gent gran, oferint-los diverses propostes a l’aire lliure.

Des del juliol fins al setembre, cada setmana hi haurà una excursió, de nivell fàcil o moderat, adaptat al ritme dels usuaris. També s’han programat sessions de ioga a la natura i banys de bosc o shinrin yoku, una pràctica que ajuda a enfortir el sistema immunològic i a rebaixar l’estrès. A més, també s’han programat balls en línia durant tot l’estiu que es tancaran al setembre amb una exhibició de les coreografies. L’oferta es tanca amb l’aiguagim, una activitat per fer exercici sense malmetre les articulacions.

Amb aquesta proposta, els comuns volen donar l’oportunitat als més grans de que puguin fer exercici i compartir experiències entre ells, després del confinament i de l’any de restriccions en els contactes socials. Les places seran limitades i se seguiran els protocols de seguretat. En total seran trenta dies d’activitats, a part de les propostes que realitzi cada Casa Pairal. Les inscripcions ja es poden fer a les Cases Pairals o trucant als telèfons 878 130 (Ordino) o 736 911 (la Massana).

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending