Ordino inicia dilluns la distribució dels segons paquets d’autotests d’antígens

El dispositiu de lliurament tornarà situat a la sala La Buna estarà en funcionament del 28 al 31 de desembre en els següents horaris: dilluns 28, de 15 a 20 hores; dimarts 29 i dimecres 30, de 8 a 20 hores, i dijous 31, de 8 a 13 hores

La sala La Buna tornarà a ser el lloc de distribució.
La sala La Buna tornarà a ser el lloc de distribució. COMÚ D'ORDINO

El comú d’Ordino iniciarà dilluns la distribució dels segons paquets d’autotests nasal d’antígens per a tota la població major de sis anys censada a la parròquia. El dispositiu de lliurament tornarà situat a la sala La Buna estarà en funcionament del 28 al 31 de desembre en els següents horaris: dilluns 28, de 15 a 20 hores; dimarts 29 i dimecres 30, de 8 a 20 hores, i dijous 31, de 8 a 13 hores.

 

Per recollir el segon paquet de l’autotest serà imprescindible presentar el carnet de la CASS al personal autoritzat. Es recomana que la recollida dels tests dels diferents membres de la unitat familiar el faci una única persona, que haurà d’acreditar-se amb tots els carnets de la CASS. El comú d’Ordino ha informat la ciutadania mitjançant tots els canals de comunicació corporatius disponibles i punts d’informació. Qualsevol dubte de la ciutadania serà atès al telèfon d’atenció ciutadana 163.

Comentaris

Trending