Ordino disposarà a l’estiu dels nous recorreguts turístics sota la marca ‘Riberamunt’

Se senyalitzaran fins a onze punts d’interès i es crearà una App que funcionarà com a autoguia en quatre idiomes i amb llenguatge de signes

Un dels punts que es vol potenciar turísticament és el camí ral a partir d'Ordino.
Un dels punts que es vol potenciar turísticament és el camí ral a partir d'Ordino.

El comú d’Ordino avança en el pla que ha de servir per dinamitzar turísticament la parròquia. Un dels punts claus del programa d’actuació és la creació de la marca ‘Riberamunt’, que servirà per definir tota una sèrie d’itineraris perquè els visitants coneguin el territori. Des de la corporació s’han impulsat ja els treballs per a la seva senyalització amb la idea que estiguin enllestits a mitjans d’estiu.

Des del comú s’avança en el pla de dinamització. Aquest té diferents eixos. Un d’ells és l’aposta per la declaració com a reserva de la biosfera. Un altre és, justament, el projecte ‘Riberamunt’, que persegueix l’objectiu de potenciar els atractius turístics de la parròquia i, en especial, tots aquells vinculats al recorregut del Valira del Nord pel territori ordinenc.

La idea és crear i donar a conèixer la marca ‘Riberamunt’, que serviria per englobar tota una sèrie d’itineraris així com rutes per a excursions. Aquestes es volen impulsar ja aquest any, de cara a l’estiu.

“L’objectiu és potenciar i dinamitzar els pobles i els punts d’interès que tenim d’Ordino en amunt i seguint el camí ral”, han desgranat a Altaveu fonts de la corporació. Per això, s’han encarregat els treballs tant del desplegament de la senyalització d’onze punts d’interès turístic com de la creació d’una aplicació per a telèfons mòbils. Aquesta seria una autoguia que es podrà seguir en quatre idiomes i en llenguatge de signes.

Les tasques han estat adjudicades a l’empresa PARLAPP per un total d’11.111 euros. Des del comú es vol que estiguin enllestits a finals de juny. D’aquesta forma, el projecte ja podria estar en marxa per a la temporada d’estiu.

Etiquetes

Comentaris

Trending