Ordino denega les etiquetes físiques del cens a la minoria per recomanació de l’APDA

El comú va demanar opinió a l’Agència de Protecció de Dades que ha indicat que no es podien entregar, com havien sol·licitat els consellers

Els consellers d'Ordino abans d'iniciar la sessió de comú.
Els consellers d'Ordino abans d'iniciar la sessió de comú.

La reunió pública que ha organitzat la minoria del comú d’Ordino el pròxim 23 de novembre continua envoltada de polèmica. En aquesta ocasió, els consellers Enric Dolsa i Jean Michel Armengol havien sol·licitat les etiquetes físiques del cens electoral per poder enviar a la ciutadania citació per a la trobada. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha assenyalat que no se’ls facilitarà per recomanació de l’Agència de Protecció de Dades (APDA), a qui se li ha demanat opinió.

El comú ja ha traslladat la negativa a la petició de l’oposició per obtenir les etiquetes físiques del cens electoral. Mortés ha assegurat aquest divendres que no és una decisió que s’ha pres unilateralment des de la majoria, sinó que “és un tema de la Llei electoral, que només es permet entregar-les pel que fa als electors en campanya, i actualment no estem en campanya”. A més, per poder ratificar la posició es va demanar opinió a l’APDA, que va assenyalar que no es podia fer.

Així mateix, Mortés ha tornat a mostrar la seva sorpresa respecte a tot el que envolta aquesta reunió sobre Grífols. “Al final ells sabran de quina forma volen comunicar als ciutadans de la parròquia”, ha remarcat, “nosaltres ho vam mirar si ho podíem fer i no poden per llei i, a més a més, amb el suport de l’Agència de Protecció de Dades.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending