Ordino convoca reunions veïnals la pròxima setmana

Els dies 22, 24 i 25 de novembre, el comú es trobarà amb les diverses zones de la parròquia a la sala de reunions del Centre Esportiu d’Ordino

Cartell de la convocatòria de les reunions veïnals.
Cartell de la convocatòria de les reunions veïnals.

Com és habitual cada any, el comú d’Ordino ha organitzat reunions veïnals. En 2020, a causa de la crisi sanitària, va ser impossible realitzar-les i aquesta setmana tornen amb aforament limitat i el protocol corresponent. Els dies 22, 24 i 25 de novembre se celebraran les trobades a la sala de reunions del Centre Esportiu (CEO).

Per poder atendre millor les peticions de tots els assistents, les reunions s’han dividit en tres dies, en què acudiran diferents zones de la parròquia. Des del comú acudirà, principalment el departament de Serveis Públics, ja que la majoria de qüestions que es traslladen habitualment a la corporació corresponen a aquest àmbit.

Així, dilluns 22 de novembre podran acudir al CEO a les 20:30 els veïns del Carrer Major, Nucli Antic, Turer, Avinguda de les Moles, Clota Verda, Pont Ordino, Anglada, Ed. Ral i Prat de Vilella. El dimecres, dia 24, serà per Segudet, Puiet, Pleta, La Gonarda, Balcó d’Ordino i Prat Gran. Per últim, el dijous 25 assistiran de Sornàs, Ansalonga, La Cortinada, Arans, Llorts i El Serrat.

Etiquetes

Comentaris

Trending