Oques Grasses protagonitza el primer acte multitudinari de la festa major d’Andorra la Vella

El grup osonenc, primer, i el rap de Ptazeta, després, fan molt petita la plaça Guillemó sense que es registressin incidents

Imatge del concert d'aquesta nit passada d'Oques Grasses a la plaça Guillemó.
Imatge del concert d'aquesta nit passada d'Oques Grasses a la plaça Guillemó.

La festa major d’Andorra la Vella ha viscut aquesta matinada el primer gran bany de masses. S’ha recuperat plenament l’ambient de prepandèmia i, en principi, segons la policia, sense que s’hagués de lamentar cap mena d’incident remarcable. Oques Grasses, primer i sobretot, i, després, Ptazeta han estat els protagonistes dels primers actes multitudinaris de la celebració de la capital, que s’allarga tot avui i tot demà.

Les cançons ja gairebé himne del grup osonenc liderat per Josep Montero -que en dues ocasions va haver d’aturar la seva actuació en quedar-se sense so- i el rap urbà de Ptazeta, també a l’alça entre el seu estil de música i gens menyspreable seguici fidel, van fer molt petita la plaça Guillemó des de poc abans de la mitjanit i fins a altes hores de la matinada. Milers de persones van escoltar les creacions musicals d’uns i altres.

La banda catalana va protagonitzar un excel·lent concert en què no només va gaudir el públic sinó que també els propis músics van evidenciar el gran clima de festa i música que es va viure a les Arcades, que aquesta nit rebran les composicions més tradicionals interpretades per La Principal de la Bisbal, que oferirà el seu ball de nit. A cavall de dilluns a dimarts, com a cloenda musical de la festa major d’Andorra la Vella, serà el torn d’Ariel Rot i Kiko Veneno i Muchachito Bombo Infierno.

 

Comentaris (5)

Trending