L’onzena promoció d’agents de circulació comunals enceta la seva formació

Entre els aspirants que han iniciat aquest dilluns les classes n’hi ha un de Canillo, dos d’Ordino, dos d’Andorra la Vella i tres de Sant Julià

Inauguració del curs de formació d'agents de circulació comunals.
Inauguració del curs de formació d'agents de circulació comunals. COMÚ DE LA MASSANA

Vuit aspirants a agent de circulació han començat aquest matí el curs bàsic de capacitació. Un cop l’hagin superat, hauran de passar un any de prova per, finalment, jurar el càrrec com agents de circulació. En aquesta onzena promoció hi ha vuit candidats: un de Canillo, dos d’Ordino, dos d’Andorra la Vella i tres de Sant Julià.

El curs tindrà una durada de tres mesos i es tancarà a principis de desembre. La cònsol menor de la Massana i presidenta de la comissió Interparroquial, Eva Sansa, ha donat la benvinguda als aspirants, remarcant la important tasca dels agents de mantenir l’harmonia a la via pública i encoratjant-los a aprendre per donar el millor servei als ciutadans.

Les classes han començat aquest mateix matí, amb una introducció a la història del servei de circulació comunal. Alguns dels aspirants han estat acompanyats per responsables dels respectius serveis.

Comentaris

Trending