Les oficines del servei de circulació i del cos de policia d’Encamp es traslladaran a l’antic comú

La mesura s’adoptarà de manera temporal, mentre es realitzen les obres del nou edifici de serveis inclòs en el projecte del nou parc a la zona del Prat Gran

Comentaris

Cartell informatiu del comú d'Encamp
Cartell informatiu del comú d'Encamp COMÚ D'ENCAMP

El Comú d’Encamp traslladarà les dependències del servei de circulació de la parròquia al segon pis de l’antiga casa comuna, a l’avinguda de François Mitterrand, i les oficines del servei de policia s’ubicaran al primer pis del mateix edifici. El trasllat i l’adequació dels serveis de telecomunicacions des del l’avinguda Príncep Benlloch fins a l’antic edifici començarà el 28 de setembre i tots dos serveis estaran oberts al públic en les noves dependències a partir del 5 d’octubre.

Durant aquest període d’una setmana, els ciutadans que hagin de realitzar qualsevol tramitació administrativa relacionada amb el servei de circulació es poden dirigir al comú de la parròquia, situat a la plaça dels Arínsols, des de les 9:00 del matí a 15:00 de tarda, o bé fer-ho per telèfon al 873 200 o mitjançant un correu electrònic a circulació.comu@encamp.ad.

Actualment, tant les oficines del servei de circulació com del servei de policia es troben en la parcel·la del Prat Gran que cal retornar a la propietat per la finalització del contracte de lloguer. La nova ubicació, a l’Avinguda François Mitterrand, serà temporal. Concretament, fins que es construeixi el nou edifici de serveis inclòs en el projecte del nou parc a la zona del Prat Gran.

En aquest sentit, el comú ha realitzat durant l’estiu unes obres d’adequació i manteniment a l’antiga casa comuna per millorar-ne l’accessibilitat i, alhora, poder-hi ubicar temporalment les dependències en qüestió. Pel que fa a les oficines de Sercensa, les quals ja estaven ubicades en aquest edifici, s’han traslladat a la 5a planta.

Etiquetes

Comentaris

Trending