Les obres al carrer Verge del Remei, enllestides abans de la primavera

El comú ha adjudicat els treballs a l’empresa SA-COPSA per 114.000 euros, i s’hauran de portar endavant en un termini de dos mesos

Comentaris

La caserna de bombers de Santa Coloma.
La caserna de bombers de Santa Coloma.

El carrer Verge del Remei era un dels objectius del comú d’Andorra la Vella, després d’haver enllestit les obres a l’avinguda d’Enclar. Per tal de fer la zona més segura, s’ha fet un projecte que, finalment, portarà endavant SA-COPSA. L’adjudicació, publicada avui al BOPA, és de 114.000 euros i el contracte té una durada de dos anys.

El projecte de l’avinguda d’Enclar es va finalitzar amb èxit, però el comú ha buscat donar-li continuïtat amb els voltants. Així, destinarà gairebé 115.000 euros (114.941 euros, concretament) en un dels carrers adjacents. L’empresa Constructora d’Obres Públiques, SA-COPSA serà l’encarregada de l’embelliment del carrer Verge del Remei, que des de la corporació s’ha valorat que necessitava una actuació amb caràcter quasi d’urgència. Per tant, l’objectiu, que s’ha posat en aquest hivern, és que puguin estar enllestits els treballs abans de la primavera. Amb un contracte de dos mesos i l’adjudicació publicada avui, devien estar acabats cap al març, aproximadament.


El tram de l'avinguda d'Enclar on s'han fet les actuacions de millora

Relacionat

Les obres de l’avinguda d’Enclar tenen continuïtat al carrer Verge del Remei

La intervenció en aquest carrer, que volta la Caserna de Bombers, és, sobretot, per millorar i garantir la seguretat dels vianants que passen per allà. Actualment, no existeix voravia en una de les bandes, i en l’altra és força petita. Per tant, l’objectiu és ampliar-les i afegir-ne on no hi ha. D’aquesta manera, s’aconseguiria una cohesió amb tota la zona de Santa Coloma.

Comentaris

Trending