Les obres de l’avinguda d’Enclar tenen continuïtat al carrer Verge del Remei

El comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs per poder construir una voravia en aquesta zona de Santa Coloma

El tram de l'avinguda d'Enclar on s'han fet les actuacions de millora
El tram de l'avinguda d'Enclar on s'han fet les actuacions de millora

Amb les obres de l’avinguda d’Enclar enllestides i acabades, el comú d’Andorra la Vella posa ara el punt de mira als voltants. Concretament, al carrer Verge del Remei, un dels que dóna accés directe a l’avinguda ja reformada, i al que li calen certs treballs de millora. Concretament, s’ha convocat un concurs per poder emplaçar una voravia i que sigui una zona més segura per als vianants.

Buscant la cohesió amb les obres d’embelliment de l’avinguda d’Enclar, s’iniciaran treballs al carrer Verge del Remei de Santa Coloma. Aquest tram, que fa de connexió entre l’avinguda de Salou i la d’Enclar, passant al darrere de la caserna de Bombers, compta actualment amb una única voravia, situada a la part esquerra, i que és força estreta. Així, el comú de la capital ha engegat la recerca nacional d’una empresa que s’encarregui de facilitar el trànsit de vianants, emplaçant una nova voravia a la part dreta.

Aquestes obres, que ja es va anunciar fa uns mesos que es portarien endavant, són una continuïtat de les ja enllestides. Les voravies a la zona de l’Espai Columba ja es van ampliar, així com les d’altres trams. D’aquesta manera, es crea una millor connexió al centre de Santa Coloma no únicament per als vehicles, sinó també per als vianants que acudeixen des de diverses direccions. A més, en aquest carrer s’emplaça un restaurant i altres comerços, que ara comptaran amb més facilitat per poder accedir-hi.

El concurs, que s’obre a partir del dia quatre de novembre, té un mes de termini per presentar les candidatures, fins a l’u de desembre. Una vegada adjudicades, el termini per portar a terme els treballs serà de dos mesos. Des del comú asseguren que les obres estaran finalitzades aquest mateix hivern, tractant de tenir la mínima afectació amb el trànsit.

Comentaris (7)

Trending