Obertes les inscripcions per participar en la 44a Fira d’Andorra la Vella

El certamen es celebrarà del 27 al 29 d'octubre a l’aparcament del Parc Central i les empreses interessades a tenir-hi un estand tenen temps per fins al 31 de juliol per presentar la sol·licitud

La 43a edició de la Fira d'Andorra la Vella celebrada l'any passat
La 43a edició de la Fira d'Andorra la Vella celebrada l'any passat Comú d'Andorra la Vella/Tony Lara

El Comú d’Andorra la Vella ha obert les inscripcions per participar en la 44a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que tindrà lloc del 27 al 29 d’octubre a l’aparcament del Parc Central. Les empreses interessades a tenir un espai d’exposició poden demanar-ho fins al 31 de juliol.

La corporació de la capital ofereix un descompte del 20% sobre el preu del primer mòdul de 3x3 metres, si la reserva i el pagament de l’estand es fa abans del 31 de maig. Això només s’aplica per espais interiors, mentre que per espais especials el descompte serà de 65 euros.

El certamen se celebrarà el darrer cap de setmana del mes d’octubre a l’aparcament del Parc Central. En l’edició anterior va acollir 170 estands, destacant l’espai que ocupen els diversos concessionaris de vehicles, això com el teixit associatiu, les parapúbliques o els productors locals.

Les sol·licituds d’inscripció, el dossier comercial i la normativa de la Fira es poden descarregar al web www.turismeandorralavella.com i s’han de fer arribar al departament de Promoció comercial del comú d’Andorra la Vella.

Comentaris

Trending