Obertes les inscripcions per a les activitats de Setmana Santa a Andorra la Vella

Hi ha un total de 23 propostes, entre les quals destaquen fins a vuit campus esportius amb dos torns

Comentaris

El bàsquet és una de les activitats programades.
El bàsquet és una de les activitats programades. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha obert les inscripcions per a les activitats per a infants i joves durant les vacances de Setmana Santa. Hi ha un total de 23 propostes, entre les quals destaquen vuit campus esportius. També hi ha tallers, com ara de cuina o de cura de la pell o un viatge a Barceloa.

Des de la corporació, s’ha planificat tota una sèrie d’activitats per a les dues setmanes de vacances, del 9 al 23 d’abril. Aquestes estan organitzades pels departaments d’Esports -conjuntament amb entitats esportives de la parròquia-, Social i Joventut.

Així, hi ha 323 places per a dos tons de vuit propostes d’esports, com els campus de bàsquet, futbol, kung-fu, rítmica, natació/atletisme, patinatge artístic, natació/taekwondo i hoquei. A banda, des del departament de Social es posen a disposició 2 propostes per a infants de 3 a 7 anys. El Casal d’infants El Llamp ofereix 66 places cada setmana i la ludoteca de Santa Coloma, 40. Les inscripcions es poden fer a través de la web del comú o als telèfons dels respectius departaments.

Per altra banda, l’oferta de Joventut preveu entre el 9 i el 23 d’abril una sessió de jocs de rol, activitats de cuina, sessions de cant i ball, jornada de jocs de taula un taller de cura de la pell, una Jam session, una sortida a Barcelona per visitar la Casa Batlló, el CosmoCaixa i el parc d’atraccions del Tibidabo i un taller de personalització d’accessoris. Les places per a cadascuna de les activitats són limitades i les inscripcions es poden formalitzar al Rusc (WhatsApp 611 842 i telèfon 730 007 i o al correu electrònic del departament.

Comentaris

Trending