El nou servei de Tràmits de la Massana estarà operatiu a finals de primavera

S’han començat les obres a la planta baixa de l’edifici de la Closeta on s’ubicaran ara les noves dependències per tal de millorar l’accessibilitat i la visibilitat

Les obres del nou servei de Tràmits de la Massana.
Les obres del nou servei de Tràmits de la Massana. Comú de La Massana

La Massana ja ha començat les obres del nou servei de Tràmits del comú. Les oficines es traslladaran a la planta baixa de l’edifici de la Closeta, per la qual cosa, el servei continuarà funcionant amb completa normalitat a la ubicació actual, al primer pis. El canvi de lloc respon a la necessitat de millorar tant l’accessibilitat, com la visibilitat.

La nova ubicació del servei de Tràmits estarà a peu de carrer. D’aquesta manera, les persones que necessitin acudir no hauran d’utilitzar ni escales, ni ascensors. L’actual emplaçament sempre ha comportat problemes de localització per part dels usuaris ja que, tot i estar correctament senyalitzat, l’edifici de la Closeta té molts accessos diferents.

El nou espai, d’uns 230 metres quadrats, comptarà amb quatre punts d’atenció al públic, a més de despatxos de treball intern. S’hi podrà accedir directament des de l’avinguda Sant Antoni, i es preveu que les obres estiguin acabades a finals de maig o principis de juny.

Etiquetes

Comentaris

Trending