Un nou reglament regularà els horaris del personal del comú de Sant Julià

El text recollirà les casuístiques de cada departament i les aportacions que facin els seus responsables

Comentaris

Façana principal del comú de Sant Julià.
Façana principal del comú de Sant Julià. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria està treballant en un reglament per regular l'horari dels treballadors dels diversos departaments, Cada responsable hi farà les aportacions que cregui oportunes i segons les seves especificitats. Hi ha departaments que han de fer un horari determinat mentre que altres han d'organitzar fires o esdeveniments.

El reglament recollirà les casuístiques de cada departament i està en la primera fase d'elaboració. El cap de recursos humans manté reunions amb els caps de departament. Hi ha àrees amb un horari concret per l'atenció al públic i hi ha els casos de Cultura, Circulació o Turisme que tenen un funcionament ben diferent.

En el cas de Circulació han de donar servei les 24 hores tots els dies i en els de Cultura i Turisme, hi ha part de la seva activitat que es concentra el cap de setmana amb la celebració d'espectacles, fires o actes com la Ruta de la Tapa o l'atenció a l'Oficina de Turisme de la Plaça Laurèdia. El departament de Social, per la seva part, assumeix la Llar de Lòria, actualment tancada a causa de la pandèmia de la Covid-19.

A banda del reglament, des de recursos humans també s'està avaluant la composició de cada departament per veure si cal reforçar-lo amb més personal o reduir els efectius. Una de les primeres mesures que s'ha adoptat és el canvi en l'horari d'atenció al públic de tràmits. Des el passat dia 5, està obert de dilluns a divendres de les 8h a les 14h30.

Comentaris (1)

Trending