El nou gimnàs del Complex Esportiu d’Encamp obrirà divendres

Després de catorze mesos d’obres, la instal·lació està a punt -ha costat prop de dos milions d’euros sumant les noves màquines- i dijous es podrà visitar en una jornada de portes obertes

L'anunci de l'obertura del nou gimnàs.
L'anunci de l'obertura del nou gimnàs.

Encamp està a punt per inaugurar l’ampliació del gimnàs del Complex Esportiu i Sociocultural, un dels projectes més ambiciosos del mandat de Laura Mas i Jean Michel Rascagneres. Així, les obres han d’acabar aquesta setmana. Dijous hi ha prevista una jornada de portes obertes i la instal·lació es posarà en marxa divendres.

D’aquesta forma, el comú culmina una de les actuacions importants dels darrers anys. Les obres es van adjudicar a finals del 2021 i es va iniciar el primer trimestre del 2022. Per tant, uns 14 mesos després, la instal·lació, que ha comportat una nova edificació a l’antiga pista descoberta de futbol sala, ja està a punt.

Els darrers treballs s’acabaran entre aquest dilluns i dimecres. D’aquesta forma, el dijous es podrà celebrar una jornada de portes obertes perquè tothom qui vulgui pugui conèixer com son les noves dependències. Es farà entre les cinc de la tarda i les deu de la nit i comptarà amb música en directe a càrrec d’un DJ.

A més, es donarà una entrada d’un dia a tots els assistents perquè puguin provar el nou equipament i les màquines del nou gimnàs, que estarà operatiu i en ple funcionament a partir del divendres 23 de juny. Al llarg dels quatre dies de la festa del Poble -del 23 al 26- també es podrà visitar entre les deu del matí i la una de la tarda.

Les obres d’ampliació que han durat uns 14 mesos han consistit en dues sales polivalents, un gran espai central, dos vestidors, un vestíbul i una terrassa exterior preparada per a la pràctica esportiva i amb vistes al riu i al passeig de l’Alguer. Un total de 1.300 metres quadrats nous per als usuaris del Complex. En el seu dia, es van adjudicar per 1,8 milions d’euros, als quals cal sumar la inversió en noves màquines, que voltava els 180.000 euros.

Comentaris (2)

Trending