El nou gimnàs del Complex Esportiu d’Encamp estarà en funcionament durant l’estiu

La corporació preveu invertir uns 180.000 euros per equipar amb nova maquinària la instal·lació, les obres de les quals avancen al ritme previst

L'acte de presentació de l'ampliació del complex, ara fa uns mesos.
L'acte de presentació de l'ampliació del complex, ara fa uns mesos.

El nou gimnàs del Complex Esportiu d’Encamp estarà enllestit i a disposició dels abonats, si res es torça, a l’estiu. Vist que les obres avancen a bon ritme i que es preveu que l’entrega de l’ampliació es faci a finals de maig, s’ha llançat ara el concurs que ha de permetre equipar amb maquinària les noves dependències. La previsió és fer una inversió de 180.000 euros.

“La idea és que pugui estar disponible al 100% a l’estiu”, ha explicat el conseller de Joventut i Esports, Xavi Fernández. Així, ha destacat que els treballs avancen a bon ritme i que, per ara, tot fa pensar que es compliran els terminis previstos.

Per això, s’ha llançat el concurs per comprar les màquines necessàries. En total, unes 35. La idea és “poder fer la instal·lació durant el juny i que ja al juliol es pugui posar en marxa el nou gimnàs”. En total, la previsió és que la inversió en aquest equipament ascendeixi a 180.000 euros. Se sumaria als 1,8 milions pels quals es va adjudicar l’ampliació.

PRADA DE MOLES

A la sessió de comú d’aquest dilluns també s’ha confirmat la declaració com a desert del concurs per a la concessió de Prada de Moles a l’FC Andorra, un cop el club va renunciar a tirar endavant el nou estadi per l’elevat cost. Tots els grups del consell han lamentat la situació. Així, des del PS, David Rios ha recordat que “havíem dipositat esperances i il·lusions” i “era un projecte interessant per a la parròquia”, ja que el club tricolor “havia aportat dinamisme i una afició que havia reactivat la part baixa de poble”. Per això ha deixat clar que “hem de treballar fort per presentar propostes i alternatives”.

Des d’Agrupament Encampadà, Esther Vidal ha apuntat que “no hi ha més remei”, vist l’alt cost que suposava i ha indicat que “sap greu no poder tirar-ho endavant i no poder reactivar la part baixa o donar continuïtat a la ciutat europea de l’esport”. Per la seva banda, la cònsol major, Laura Mas, també ha recordat que “tots havíem apostat molt pel projecte perquè reactivava la parròquia sencera” i ha defensat que “al juliol”, amb l’adjudicació provisional, “vam actuar amb prudència i responsabilitat”.

Comentaris

Trending