Nit de circ i jocs gegants, a la programació setmanal de la Massana

Les acrobàcies de la companyia La Trena es podran veure dijous a partir de les 8 de la tarda a la plaça de les Fontetes

Una de les acrobàcies de La Trena.
Una de les acrobàcies de La Trena. COMÚ DE LA MASSANA

Durant els mesos d’estiu, els espais públics de la Massana es converteixen en escenaris a l’aire lliure per acollir espectacles de diferents disciplines, amb els artistes del país com a protagonistes. Aquest dijous arriba l’espectacle de circ amb la companyia La Trena, impulsada per l’acròbata Meri Rabassa, amb la col·laboració de Josué Bolaños i Miquel Carbonell.

Els espectadors podran veure diferents números de malabars, màgia i acrobàcies aèries, amb el fil conductor de l’humor de la pallassa Gina Segura, ‘La Churry’. El circ ja és un clàssic de les nits massanenques, ja que el comú programa cada estiu una nit dedicada a les diferents tècniques circenses. Serà dijous, 5 d’agost, a les 8 de la tarda, a les Fontetes.

D’altra banda, els Dimecres de Xics, portaran al parc del Prat Gran els jocs gegants de Ludiespai. Es tracta de jocs d’aigua per aprendre i divertir-se, per passar una tarda refrescant i posar a prova el sentit de l’equilibri. La proposta, molt adient per a tota la família, donarà el tret de sortida a 2/4 de 6 de la tarda.

Comentaris

Trending