Naturlandia obre aquest dissabte amb una promoció per als residents

S’estrenarà l’Airtrek infantil, una infraestructura de fusta amb proves motrius i d’habilitats per a infants, i es posen en marxa les atraccions més emblemàtiques

Un operari neteja un camí aquest divendres a Naturlandia.
Un operari neteja un camí aquest divendres a Naturlandia. NATURLANDIA

Naturlandia comença la temporada d’hivern aquest dissabre, obrint de moment les activitats més emblemàtiques, i amb una promoció per als residents. L'estació d’esquí nòrdic de la Rabassa,  ho farà quan les condicions ho permetin. Des del parc se segueixen les prediccions meteorològiques per fer una previsió més acurada de la data d’obertura de les pistes d’esquí de fons.

Aquest dissabte s’estrenarà una de les novetats que s’havien preparat per a l’hivern: l’Airtrek infantil, una infraestructura de fusta amb proves motrius i d’habilitats per a infants que mesuren entre 100 i 130 cm. L’entrada que s’ha configurat per a l’ocasió per als adults inclourà dos viatges al Tobotronc, (s’assignaran horaris per accedir a l’activitat, com es va fer a l’estiu, per evitar aglomeracions); a més de l’Airtrek + tirolina; el Parc d’animals amb visita guiada, i l’Aula de natura. Els infants tenen dues tipologies d’entrades, segons la seva alçada, on també s’inclou el Tobotronc, per als que arriben a l’alçada establerta (120 cm).

El preu per a adults i infants de més de 120 cm serà de 19,50 euros; i per a infants menors a aquesta alçada, 10 euros. La posada en marxa del Tobotronc dependrà de les condicions climàtiques. A més, el restaurant 'La Cafeteria' de la Cota 1600, i 'La Borda de Conangle', a la Cota 2000, obriran per complementar l'experiència dels visitants. L’horari serà de 9 a 17 h, durant els dies 5, 6, 7 i 8, després s’obrirà el cap de setmana del 12 i 13, i en funció de l’evolució de la pandèmia i de la meteorologia, es decidiran els horaris i dies d’obertura de les instal·lacions a partir d’aquesta data.

Comentaris (3)

Trending