Naturlandia enceta nova etapa amb l'objectiu que els lauredians es facin seu el projecte

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral diu que s'ha de tornar a crear il·lusió a nivell intern de la societat i també en l'àmbit ciutadà

El Tobotronc és l'atracció estrella de Naturlandia.
El Tobotronc és l'atracció estrella de Naturlandia. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria s'ha marcat com a objectiu amb el relleu a la direcció de Naturlandia que els lauredians es facin seu el projecte i que se sentin orgullosos de la Rabassa. Així ho ha afirmat el cònsol major, Josep Majoral abans que Xavier Ajona agafi les regnes del parc lauredià. Encara no s'ha decidit si hi haurà més canvis.

Majoral afirma que "és un nou rumb, una nova direcció, aire fresc, projectes nous, i la il·lusió, tornar a crear il·lusió a nivell intern de la societat  i a nivell ciutadà". Segons el cònsol major és fonamental que la gent torni a creure en el project, que el ciutadà de Sant Julià se'l faci seu, la Rabassa és laurediana. Confiem que el senyor Ajona ho aconseguirà".  L'arribada de visitants a partir de la setmana vinent serà un estímul per al parc que veia perillar l'inici de la temporada d'estiu.

Xabier Ajona deixa la direcció de l'estació d'esquí d'Ordino Arcalís, un càrrec que ocupava des de l'any 2014. La prioritat amb la nova direcció serà redimensionar el projecte perquè "sigui un revulsiu econòmic per a la parròquia" i aconseguir que gran part dels 200.000 visitants que anualment té el parc s'aturin a Sant Julià de Lòria. Majoral creu que el de Naturlandia "és un projecte viu. S'hi han d'anar aportant noves activitats per poder continuar amb aquesta quota de visitants". La incorporació d'Ajona comporta la sortida d'Enric Ordóñez i del responsable del control d'operacions del parc, Roger Vázquez.

Comentaris (1)

Trending