Mortés no descarta que aquest any comenci el desmunt per al futur centre sociosanitari d’Ordino

S’ubicarà a la zona de l'Escola andorrana de segona ensenyança i comptarà amb unes 125 places

Comentaris

El centre sociosanitari s'ubicarà a la part esquerra de la imatge.
El centre sociosanitari s'ubicarà a la part esquerra de la imatge. ARXIU

El cònsol d'Ordino, Josep Àngel Mortés ha anunciat que el futur edifici sociosanitari s'ubicarà a prop del Centre de Tecnificació. "És un dels temes que volem tirar endavant", ha comentat, afegint que està en fase d'estudi però que el desmunt podria començar aquest mateix any.

La construcció, segons Mortés, s'allargaria durant un dos anys i comptaria entre 120 i 125 places, amb aparcament i centre de dia. No es descarta que el plec de bases es pugui aprovar en una de les pròximes sessions de comú. El cònsol major ha destacat que la ubicacio s'ha triat en el lloc s'està expandint Ordino i on ja hi ha l'Escola andorrana de segona ensenyança i el Centre de Tecnificació (CTO).

"Es tracta de la zona de creixement natural del poble", ha indicat Mortés i ha afegit que hi ha diverses empreses que s'han interessat pel projecte. Una d'elles és Avintia Immobiliària Quality Care que va presentar una proposta l'any passat.  La concessió seria per a 50 anys a partir dels quals, si no es renova, la infraestructura passaria a ser del comú. L’edifici costaria uns 17 milions als quals s’han d’afegir entre tres i cinc més per a l’aparcament, el desmunt i els tràmits burocràtics.

Bàrbara Pàmies, de Movem Ordino, ha demanat informes al comú sobre la residència, mentre que Enric Dolsa de X'Ordino, ha afirmat que no té cap tipus d'informació afirmant que "en els temes importants, la majoria sempre ens té al marge". Pàmies creu que el comú ha de prioritzar els residents a la parròquia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending