El monòlit de la Ruta de la Llengua Catalana ja llueix a Encamp

La figura, que s’inaugurarà en un acte amb representants del comú i de Govern, es troba situat a la plaça dels Arínsols, a mig camí entre la seu de la corporació i el Rosaleda

El monòlit, ara entre tanques, serà inagurat aquest dijous.
El monòlit, ara entre tanques, serà inagurat aquest dijous.

La plaça dels Arínsols acollirà a partir d’aquest dijous un monòlit que serveix per incloure Encamp en la Ruta de la llengua catalana. La peça artística serà inaugurada a la tarda en un acte en el qual també hi haurà representació del Govern. De fet, s’ha ubicat en un punt mig entre la seu de la corporació i l’actual ministeri de Cultura, l’hotel Rosaleda.

De fet, la figura ja es troba ubicada, tot i que tapada amb tanques. Es descobrirà aquest dijous a la tarda, en un acte que servirà també per refermar el compromís de la parròquia amb la Ruta, que uneix diferents pobles de territoris on es parla el català.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.