El món de les titelles fa les delícies dels més petits a Ordino

L’activitat familiar, a la plaça de la Closa, fa part del Mercat Artesanal que munta el comú per aquest cap de setmana llarg

Comentaris

'Cal Titella' aquest matí a la plaça de la Closa d'Ordino.
'Cal Titella' aquest matí a la plaça de la Closa d'Ordino. comú d'ordino

El taller de titelles i altres activitats relacionades amb el mateix món han fet aquest matí les delícies dels més petits a la plaça de la Closa d’Ordino. Aquesta activitat familiar forma part del mercat artesanal promogut pel comú ordinenc durant aquest llarg cap de setmana. El món titellaire és el que està tenint més requesta.

El mercat aglutina productes tèxtils, alimentaris i en conjunt artesanals i de proximitat en un mercat que a priori s’obre -aquest dissabte i demà, diumenge- de les 11 del matí a les 9 de la nit si l’amenaça de la pluja no es fa efectiva. Dilluns, també festiu, el mercat s’obrirà de les 11 del matí com cada dia fins a les 2 de la tarda.

L’activitat titellaire la duu a terme el grup Galiot Teatre, que munta un espai lúdic i de creació dedicat al món dels titelles. Més o menys, enmig de la plaça de la Closa, hi conviuen quinze petits teatrets i més de 150 titelles on s’hi poden trobar diversos formats: teatrets de guant, ombres xineses, marionetes de fil, titelles de tija, del canut, de sobretaula, de dit, caixes de fusta de grans dimensions amb ninots sorpresa i un espai de creació i construcció amb titelles. Tot un món que fa les delícies dels infants. 

Comentaris (1)

Trending