Molné veu amb bons ulls la proposta de CC per dotar d’activitat l’edifici de Casa Parramon

Ciutadans Compromesos va demanar el trasllat de les dependències del Raonador del Poble, l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) i l’Agència Estatal de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB) a l’edifici propietat de Govern

La sessió de comú s'ha fet aquest dilluns.
La sessió de comú s'ha fet aquest dilluns. Altaveu

La cònsol major de la Massana, Olga Molné ha fet una valoració positiva de la proposta efectuada pels consellers de Ciutadans Compromesos. “Volem aprofitar l’edifici de Casa Parramon des de fa anys, és una pena que actualment estigui en desús”, ha sigut la seva resposta a la possibilitat d’integrar les dependències del Raonador del Poble, l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) i l’Agència Estatal de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB) a l’immoble.

Respecte a les obres que s’haurien de realitzar per adequar les instal·lacions, la cònsol ha declarat que “entenc que Govern es faria càrrec de les despeses perquè l’edifici és una propietat seva. Encara no hem parlat de finances, però ho veiem factible, penso que és la zona adequada.”.

D’altra banda, durant la sessió de Consell de Comú d’aquest dimecres, s’ha informat d’un error en l’adjudicació d’un terreny situat a la parcel·la Prat del Molí. Concretament, el comú hauria decit un 38% de sòl urbà en comptes del 5% que pertocava. “Legalment no podem fer res fins a la pròxima regularització del POUP, l’any 2023”, ha comentat la cònsol menor, Eva Sansa. Per resoldre la problemàtica, el comú ha sol·licitat al propietari que només realitzi construccions que siguin fàcilment desmuntables.

Comentaris

Trending