Molèstia entre alguns veïns d’Encamp per les escombraries sense recollir

Els contenidors d’una de les avingudes de la parròquia estan plens i, a més, amb elements als voltants, ocupant gran part de la vorera

Les deixalles a la vorera de l'avinguda Joan Martí d'Encamp.
Les deixalles a la vorera de l'avinguda Joan Martí d'Encamp.

A l’avinguda Joan Martí d’Encamp s’ha unit la manca de civisme amb certa inactivitat per part del comú. El resultat és la vorera plena d’escombraries, bosses i tota mena de deixalles, que ocupen gran part de l’espai. No estan dintre dels contenidors, bàsicament, perquè no caben. La molèstia dels veïns de la zona és més que notable, cansats de veure el seu carrer en aquestes condicions que consideren lamentables.

Les escombraires de tota mena ocupen la voravia. Bosses amb plàstic, cartró, taules, fusta i qualsevol cosa que es pugui imaginar. Amb alguns contenidors plens i altres de tapats. I el comú, segons indiquen els veïns, que no passa a recollir el fem. És una problemàtica que, segons denuncien, és constant i que sembla que mai té fi. Les deixalles ocupen gran part del pas dia si, dia també.

El problema ja no recau únicament en el fet que, evidentment, cal retirar certs elements de la via pública. La imatge que dóna al carrer és força dolenta. I, a més, s’alimenta la brutícia.

WhatsApp Image 2022 04 14 at 8.28.35 PM
WhatsApp Image 2022 04 14 at 8.28.40 PM
 
WhatsApp Image 2022 04 14 at 8.28.16 PM
 

 

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending