Millora en els accessos al camí Ral de la Massana i més control sobre la recollida d’excrements

El comú ha adjudicat els treballs de reparació de la part final de la carretera, i quan estiguin fets s’hi prohibirà l’estacionament

Terreny que s'ha anivellat per evitar els sots que hi havia.
Terreny que s'ha anivellat per evitar els sots que hi havia. COMÚ DE LA MASSANA

Els accessos al camí Ral de la Massana experimentaran una notable millora més aviat que tard. Una vegada s’hi hagin fet les actuacions que s’hi preveuen, el comú de la Massana durà a terme diverses accions: des de prohibir l’estacionament de vehicles en certs punts fins a extremar el control per tal d’aconseguir que els propietaris de gossos recullin els excrements sempre que toqui.

En breu començaran els treballs de reparació d’un tram de la calçada del Camí Ral. Es tracta de la part final de la carretera que dona accés al camí. A part de pavimentar la zona també es col·locarà una bionda de protecció al llarg d’uns setanta metres lineals per protegir millor els vianants. Un cop es cloguin els treballs, quedarà prohibit estacionar a l’entrada del camí, ja que és una via estreta i molt freqüentada per persones que surten a caminar. Les obres s’han adjudicat per un total de 21 mil euros.

D’altra banda, ja s’ha procedit a arranjar la rampa d’accés al camí ral (a la foto), anivellant la zona, que presentava diversos sots, cosa que dificultava el pas de les persones grans. Els treballs han tingut un cost d’uns 1.600  euros. A banda dels treballs de millora de l’accés, el comú de la Massana intensificarà els controls a la zona, ja que continuen havent-hi moltes persones que no recullen els excrements dels seus gossos. Així mateix també es controlarà la normativa pel que fa a l’abandonament de deixalles voluminoses fora dels horaris establerts.

Etiquetes

Comentaris

Trending