Més visitants i un tiquet mitjà superior per persona a Naturland

El parc va iniciar aquest mes una nova etapa amb un canvi de marca i noves propostes per convertir-se en el centre d’activitats a l’aire lliure referent al país

Una de les novetats a Naturland és el circuit de SwinCar, un vehicle elèctric de quatre rodes motrius.
Una de les novetats a Naturland és el circuit de SwinCar, un vehicle elèctric de quatre rodes motrius. NATURLAND

Naturland va iniciar aquest mes de juliol una nova etapa. El parc va fer un canvi de marca i va replantejar al complet el ventall d’activitats que oferia pels seus visitants. Unes setmanes després, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, afirma que la direcció li ha traslladat que “hi ha una mica més de visitants que l’any passat i que el tiquet mitjà per persona és més elevat”.

Tot i això, Majoral ha remarcat que encara no es tenen dates concretes del funcionament del parc. “A nivell personal, i com a ciutadà que he pujat diverses vegades a Naturland, la veritat és que és un mes de juliol que em sembla que està sent fluix  amb el que respecta a visitants a tot el país”, ha afirmat el cònsol. Tot i això, sembla que els turistes que s’apropen a Andorra, i concretament a Sant Julià, fan una parada a l’espai natural.

Una de les novetats a Naturland és el circuit de SwinCar, un vehicle elèctric de quatre rodes motrius.

Relacionat

Naturland es presenta com el centre referent d'activitats a l'aire lliure del Pirineu

Com a principals novetat aquest estiu, Naturland va presentar un circuit trial buggy adult i infantil i el Bike Center, amb cinc circuits i més de 30 km de pistes a nivell d’activitats. Aquest últim, segons afirmen alguns visitants, encara no té actiu l’arrendament de bicicletes, tot i que sí que es pot accedir amb el vehicle propi. A més, la direcció també ha apostat per una clara potenciació de l’alberg.

Comentaris (1)

Trending