Naturland es presenta com el centre referent d'activitats a l'aire lliure del Pirineu

El parc inicia una nova etapa amb el canvi de marca, una campanya de comunicació més ambiciosa i un replantejament general d'activitats i d'oferta

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=YaHoC_oL68U

Naturland inicia una nova etapa amb el canvi de marca, una campanya de comunicació més ambiciosa i un replantejament general d'activitats i d'oferta. S'ha optat per aquest nom per relacionar-lo amb l'espai natural amb una composició cromàtica natural. "Volem ser el centre d'activitats a l'aire lliure dels Pirineus", ha dit el director del parc, Xabier Ajona. Ha afegit que "intentem fugir del concepte de parc d'atraccions".

"Avui és el punt de partida de l'arrenca de Naturlandia", ha dit el cònsol major Josep Majoral. El ministre de Turisme, Jordi Torres ha assegurat que "ara és el moment ideal per fer aquest canvi ja que la gent vol activitats a l'aire lliure". Ajona, per la seva part, ha donat gràcies a Majoral per l'autonomia que té en la presa de decisions. S'ha referit a la nova orientació del projecte "perquè no és només un canvi de nom i hi ha molt més al darrere". Ha fet un històric del parc des de l'any 1991 amb la constitució el 2003 de la societat que gestiona les instal·lacions.

Segons Ajona la imatge estava deteriorada i no hi havia un concepte clar de la marca Naturlandia. L'estratègia de comunicació era molt tradicional i hi ha una dispersió geogràfia amb dos cotes separades amb tota mena de tipologia d'activitats i una oferta pensada en una visita d'un dia. L'objectiu és oferir una oferta coherent, estructurada per edats, establint personalitats diferenciades entre les dues cotes.

A la cota 1.600 es faran activitats de muntanya assistides i a la 2.000 una visió més tradicional de l'oci de muntanya amb activitats esportives i socioculturals. Es posarà en marxa un centre equestre i es connectaran les dues cotes de manera progressiva. "Anirem desenvolupant productes comercials per aconseguir que la gent vingui més d'un dia o diferents caps de setmana. Aprofitarem l'estructura que tenim com l'alberg o els restaurants i potenciar els estatges esportius, colònies o campus així com congressos o formacions en equip. Es millorarà la comunicació", ha dit Ajona. Es treballarà amb col·laboradors per noves activitats i desenvolupar productes.

U1Wq vGw
El director de Naturland, Xabier Ajona durant la presentació.

Les novetats per l'estiu són el circuit trial buggy adult i l'infantil, la potenciació de l'alberg i el Naturlandbike Center amb cinc circuits i més de 30 kms de pistes i una sèrie d'instal·lacions destinades a l'aprenentatge. "No volem competir amb els nostres companys de Vallnord-Pal Arinsal. Volem oferir una activitat complementària que no és de descens".

S'ha configurat un espai propi per als més petits (3 a 6 anys): Naturkids

S'ha configurat un espai propi per als més petits (3 a 6 anys): Naturkids, que concentra diverses activitats. En aquest sentit, s'ha instal·lat una tirolina de 22 m adaptada a la seva mida, al costat de l’Airtrekkids, així comllits elàstics, i dos circuits de motos elèctriques, un per a infants fins a 6 anys i un per a més grans. Pel que fa als adults, s'inaugura el circuit de SwinCar, un vehicle elèctric de quatre rodes motrius, capaç de desplaçar-se sobre terrenys molt diferents i que permet moure's per un itinerari tancat i abalisat, amb un monitor. En relació amb el Tobotronc, se seguirà el mètode d'assignació d'hores implementat l'any passat per la Covid, per evitar aglomeracions i per gestionar les cues de manera més eficient. També s'ha creat un nou circuit trial del buggies per adults, amb una sèrie d'obstacles que posen a prova la destressa dels conductors, i de manera paral·lela, s'ha condicionat l'infantil.

D'altra banda, es posa en marxa una nova pàgina web que s'anirà desenvolupant i que està més orientada a la venda per donar més protagonisme a l'entorn i a difondre les diferents ofertes del parc. Paral·lelament s'ha creat una nova botiga amb diferents serveis. Hi haurà roba tècnica esportiva de diferents marques, així com marxandatge Naturland i materials de ciclisme. A la mateixa instal·lació s'ha previst un punt mecànic exprés BTT, un rentador i un espai de càrrega de bicis elèctriques. Per complementar l’oferta, es podran llogar e-bikes,així com fer sortides guiades de diferents dificultats i nivells, amb monitors.

Comentaris (9)

Trending