Més de 600 signatures en contra de la residència universitària al Prat Gran

Els impulsors de la campanya volen preservar el parc infantil i demanen que es busqui un altre emplaçament per a la infraestructura que "no afecti als infants"

Prat Gran de Sant Julià
Prat Gran de Sant Julià

Un grup de pares i mares de Sant Julià de Lòria han impulsat una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org per mostrar la ferma oposició que el comú construeixi la futura residència universitària en aquest espai.

Els afectats exposen que aquesta decisió afecta a la comunitat i als infants que gaudeixen del parc. “Aquest és un lloc històric, emblemàtic, polivalent i molt important per a la recreació i benestar dels nens i nenes”. Pensen que la infraestructura “podria generar soroll, contaminació visual a la zona i trànsit de persones foranes que perjudicaria la tranquil·litat i calma de la parròquia, tal com ha passat a algunes residències universitàries d'altres països”. Proposen que es busqui un altre lloc que no afecti la comunitat, ni als infants. Actualment, més de 600 persones han signat aquesta petició.

Qui també s’ha oposat a la residència universitària al Prat Gran és Desperta Laurèdia que ha denunciat en diverses ocasions la mercantilització d’un espai públic i aposta perquè el Prat Gran es mantingui al centre del poble.

Comentaris (4)

Trending