Més de 200 escolars celebren el fi de curs del Consell d’Infants d’Andorra la Vella

Al llarg del matí els infants de cinquè curs dels sis centres educatius han estrenat inflables i tallers a l’Estadi Comunal

Un dels nens a l'Estadi Comunal.
Un dels nens a l'Estadi Comunal.

Aquest divendres al mati, els prop de 250 infants de cinquè curs dels sis centres educatius de la parròquia que han format part del Consell d’Infants han estrenat els inflables i tallers a l’Estadi Comunal. A la tarda, els 1.600 usuaris de les escoles esportives també celebraran el seu fi de curs.

Durant tota la jornada l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila s’ha transformat en un gran espai de jocs amb activitats esportives, inflables i una zona de ball per a centenars d’escolars de la parròquia. Els primers a estrenar-ho han estat els més de 200 escolars de cinquè de primària dels sis centres de la parròquia que han participat al Consell d’Infants.

consell 001 28
 

Tots ells han pogut esmorzar, saltar durant el matí a les atraccions inflables, o rodar dins de grans boles transparents al camp de gespa. Una altra de les activitats que ha agradat força i que sempre compta amb molta demanda ha estat el Just Dance, on els infants ballen per imitació coreografies guiades per un sistema informàtic.

A la tarda es durà a terme la celebració del final de curs dels 21 clubs esportius d’Andorra la Vella, que en total sumen uns 1.600 usuaris. Tots ells han estat convidats a la cloenda de l’activitat del curs 2021-2022.

consell 007 21
 

 

Comentaris

Trending