Més de 20 establiments participaran a les jornades gastronòmiques d’Ordino

L’Associació d’Hotelers i Comerciants de la parròquia ha organitzat aquest mes en que s’oferiran menús per 25 euros a diferents punts de restauració

El restaurant l'Era d'en Jaume, a Llorts.
El restaurant l'Era d'en Jaume, a Llorts. Pilar Candel

L’Associació d’Hotelers i Comerciants d’Ordino (AHCO) donarà demà dijous el tret de sortida de les primeres Jornades Gastronòmiques de Muntanya. Durant un mes, fins al 24 de juliol, 27 restauradors de la parròquia oferiran menús i plats de la carta per un preu de 25 euros, amb l’objectiu de dinamitzar el consum.

Després de les restriccions que han portat el tancament o activitat parcial de molts establiments, els membres de l’AHCO comencen l’estiu amb optimisme i una iniciativa inèdita a la parròquia, pel nombre de participants. Els àpats proposats i l’oferta dels establiments que formen part de la iniciativa es poden trobar a la web de l’Assocació. Els comensal que indiquin la voluntat de participar en aquestes jornades obtindran com a obsequi una motxilla.

De forma paral·lela, l’AHCO ha organitzat quatre tallers en format classe magistral oberts a tothom, a la sala La Buna, amb xefs de prestigi nacional. Ja s’han celebrat els dos primers, amb tot l’aforament esgotat. El proper serà l’1 de juliol, de la mà de Jimmy Ambor, de Les Delícies del Jimmy, amb una sessió de pastisseria. I el xef Pep Ramos, de l’Era d’en Jaume, tancarà el programa el 8 de juliol amb un taller de carn. L’aforament als tallers s’ha limitat a quinze persones, prèvia inscripció i pagament de 20 euros per comensal.

Etiquetes

Comentaris

Trending