El Mercadet de l’Avet donarà el tret de sortida del Nadal a la Massana

La fira, que s’allargarà fins dimarts, preveu també actuacions musicals de diferents grups del país, un concurs de decoració i s’ha instal•lat també una pista de patinatge pels infants

La pista de patinatge és un dels atractius del Mercadet de l'Avet.
La pista de patinatge és un dels atractius del Mercadet de l'Avet. COMÚ DE LA MASSANA

La Massana inaugurarà aquest divendres el Mercadet de l’Avet, que s’allargarà fins al dimarts 8 de desembre, amb accions culturals i de lleure cada jornada, com ara actuacions musicals de grups de país. A banda de les tradicionals parades, s’ha instal·lat una pista de patinatge per als infants i altres activitats com ara un concurs de guarniments. La iniciativa es tira endavant amb les mesures de seguretat necessàries per minimitzar el risc de contagi amb el coronavirus.

La cònsol major de la parròquia, Olga Molné, serà l’encarregada de donar el tret de sortida al mercadet. Després del discurs de presentació, està prevista una actuació del grup de teatre jove The Teens Project. Després, també es farà la tradicional encesa dels llums de Nadal.

Entre divendres i dimarts hi haurà tot un seguit d’accions culturals i de lleure. Així, cada dia estan previstes actuacions musicals amb grups del país, com Melicotó, Green Note, Juli Barrero&the Hot Pockets o l’Escola de Música de les Valls del Nord. També hi haurà venda de productes dels establiments de la parròquia, amb articles gastronòmics, de decoració i regals.

Una de les accions més participatives s’espera que sigui el concurs de guarniments de l’Avet dels Nens. Durant aquests dies, els infants de la parròquia estan elaborant diferents motius per decorar l’arbre de Nadal de les Fontetes. Dimarts es farà l’entrega de premis i es podrà veure l’arbre decorat amb les creacions dels infants.

D’altra banda, el Mercadet compta amb una pista de patinatge infantil, un fotomaton per emportar-se un bon record i la caseta del Pare Noel.

Etiquetes

Comentaris

Trending