Melendi penja el cartell de ‘sense entrades’

El concert que oferirà aquest vespre el músic asturià, emmarcat en la gira ‘Cerrando cicatrices’ ha esgotat les 5.000 localitats que es van posar a la venda, totes per internet

El cantant asturià Melendi.
El cantant asturià Melendi.

El concert estrella de la festa major d’Andorra la Vella, el que protagonitzarà aquest vespre l’asturià Melendi, ha exhaurit totes les entrades. L’actuació omplirà les 5.000 localitats que s’havien previst a la carpa que, fins fa uns pocs dies, va acollir el show ‘Festa’ del Cirque du Soleil. Des del comú s’ha indicat que tota la venda s’ha fet per internet i que, lògicament, ja no es podran adquirir presencialment.

El concert, emmarcat en la gira ‘Cerrando cicatrices’ amb el que el cantant d’Oviedo presenta el seu darrer disc, ‘Likes y Cicatrices’, tindrà lloc aquest vespre, a partir de les nou de la nit. És l’únic de pagament de tota la festa major però això no ha estat un obstacle per convertir-lo, segurament, en el més multitudinari de tota la celebració. Hi havia 5.000 entrades disponibles i totes s’han esgotat en la venda per internet, oberta el 5 de juliol. El preu era de 20 euros per localitat.

El concert tindrà lloc a l’envelat de l’aparcament Prada Casadet, on el mes passat es van representar els espectacles del Cirque du Soleil. No serà, però, la darrera actuació de la festa major. A partir de les onze, a la plaça Guillemó, els eufòrics Mariona, Triquel i Edu seran els encarregats de tancar l’oferta musical de les celebracions.

Comentaris

Trending