La Massana situa la botiga solidària Carisma a peu de carrer per donar-li més visibilitat

El comú ubicarà al local on hi havia fins ara l’entitat, que es reformarà, tot el departament de Finances

La botiga de Carisma situadia a peu de càrrer a la Massana.
La botiga de Carisma situadia a peu de càrrer a la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

La botiga solidària Carisma, a la Massana, està situada des de fa uns dies a peu de carrer. El canvi d’ubicació respon a l’objectiu d’atorgar més visibilitat a aquest projecte benèfic. Alhora, els espais que fins ara havia ocupat l’entitat, a la primera planta de l’edifici administratiu de la Closeta, seran adequats com a dependències per al departament de Finances comunal.

El comú de la Massana ha donat llum verd aquest matí a un suplement de crèdit de 75.000 euros per fer les obres de remodelació de l’espai fins fa poc ocupat per Carisma. S’haurà de refer el terra i el sostre i aixecar les corresponents divisions per poder acollir tots els integrants de l’equip de Finances, que així guanyarà en espai, un element necessari i que s’ha posat encara de més relleu des de l’esclat de la pandèmia, segons que ha remarcat la cònsol major massanenca, Olga Molné.

La cònsol menor, Eva Sansa, ha recordat que tractant-se d’un projecte benèfic, el comú cedeix l’espai gratuïtament a Carisma. El nou emplaçament a la planta baixa fa que els vianants, com aquell qui diu, hagin de passar davant de la botiga solidària, amb la qual cosa l’establiment “tindrà molta visibilitat i serà molt més accessible per tothom”. De fet, segons Molné, amb els pocs dies que porta en el nou espai hi ha gent que ha descobert Carisma per primer cop.

Etiquetes

Comentaris

Trending