La Massana recupera la Serenalla Market adaptant-la a la situació sanitària

L’esdeveniment tindrà lloc entre el 15 i el 18 de juliol al parc del Prat Gran i presentarà novetats adaptades a la pandèmia com separar la part gastronòmica en dues zones

Un instant de la roda de premsa de prensetanció de l'esdeveniment.
Un instant de la roda de premsa de prensetanció de l'esdeveniment. COMU DE LA MASSANA

La Serenalla Market torna a la Massana. Ho fa  després d’un any de parèntesi a causa de la pandèmia, amb continguts renovats i amb una oferta cultural i de lleure més àmplia. Com ha recordat l’equip organitzatiu, es tracta d’un esdeveniment d’oci multidisciplinar que gira al voltant dels conceptes de vida saludable i creativitat. Tindrà lloc del 15 al 18 de juliol al parc del Prat Gran.

“La Serenalla és clau dins l’oferta d’estiu de la Massana, ja que és el contrapunt artístic i d’oci als esdeveniments esportius d’alt nivell que s’organitzen a la parròquia”, ha afirmat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. A la vegada, ha destacat la renovació de la cita per adaptar-se als protocols sanitaris. Entre elles, hi ha la creació de dues zones gastronòmiques, en lloc d’un espai únic, per repartir millor els visitants en àrees de pícnic.

Per la seva banda, la coordinadora de l’esdeveniment, Isabel Rodrigo, ha explicat que hi haurà una gran diversitat d’accions, des de tallers a espectacles i demostracions, sota el fil conductor de la sostenibilitat i la promoció de la convivència, ja que per davant de tot la Serenalla pretén ser un punt de retrobament social. Una de les grans novetats d’aquesta edició són les performances artístiques, que combinaran la dansa amb disciplines plàstiques. “Volem potenciar la part vivencial, d’experiència de l’espectador i per això implicarem el públic”, assegura la coordinadora artística, Eva Martínez.

La Serenalla continuarà apostant pels artistes locals, tant pel que fa als concerts com per les propostes artístiques. En aquesta edició tindrà un paper molt destacat el producte de proximitat, el valor afegit del territori i la renovació dels negocis tradicionals. Al voltant d’aquest tema hi haurà taules rodones a l’espai de l’Àgora. Però també es podrà veure en directe la feina de diferents artesans.

Etiquetes

Comentaris

Trending